Dränering Värmland

RING OSS - 054-220 89 18

Om oss

Vi har över 20 års erfarenhet av att dränera, något som gör oss till experter på det vi gör! Med det sagt kan vi hjälpa er med alla led i processen när det kommer till dränering i Värmland.

Välkomna till Kilbergs Schakt i Säffle AB, er expert på dränering i Värmland! Faktum är att vi är specialiserade på alla typer av dräneringar såväl som dräneringssystem. Inte nog med det, vi har dessutom över 20 års erfarenhet av att dränera. Med det sagt kan vi hjälpa er med alla led i processen när det kommer till dränering i Värmland. Vi utgår från Karlstad, men utför uppdrag i hela Värmland. 

Vad kan vi göra för er när det kommer till dränering i Värmland? Kontakta oss idag!

Dränering Värmland 

Dags för dränering i Värmland? Vi hjälper er med alla typer av dräneringsarbeten och kan därmed bistå er genom samtliga delar av processen! Med andra ord kan vi hjälpa er oavsett behov eller storlek på uppdrag – vare sig ni önskar hjälp med hela eller delar av projektet.

En välgjord dränering i Värmland är av största vikt när det kommer till att hålla husgrunder fria från fukt. Faktum är att det är en av de mest grundläggande komponenterna i en välfungerande fastighet. Med det sagt är en dränering ett måste för alla tänkbara husgrunder! Men lugn, vi gör jobbet åt er så att ni kan luta er tillbaka i lugn och ro. Vi hjälper er med dränering i Värmland! 

Dränering i Karlstad

Vi utgår från Karlstad, men nöjer oss inte där. Vi åtar oss samtliga dräneringsuppdrag, både stora som små – i hela Värmlandsregionen. Med andra ord hjälper vi er oavsett var i Värmland ni befinner er! Inget projekt är dessutom för litet eller för stort för oss. Vad kan vi göra för er? Kontakta oss idag. 

Dränering med Isodrän-metoden

Vi dränerar med Isodrän-metoden! En metod som passar alla husgrundstyper, både platta på mark, krypgrunder eller källare.

Ett effektivt fuktskydd i 3 steg

  • Effektiv kapillärbrytning med hög dräneringskapacitet som leder bort vattnet.
  • Snabb uttorkning tack vare materialets öppna struktur som främjar och påskyndar uttorkningen.
  • Bra värmeisolering som skapar ett varmt inomhusklimat som i sin tur håller fukten borta.

Isodrän-skivan med dess allt-i-ett funktion lägger således grunden för en fuktsäker lösning, oavsett grundläggningsmetod, och är dessutom lika effektiv vid nyproduktion som vid renovering.

Behöver ni hjälp med dränering i Värmland? Då finns vi här för er! Vi utför nämligen alla typer av dräneringsarbeten och kan på så sätt bistå med vår expertis vid alla typer av dräneringar.

Behöver ni hjälp med dränering i Värmland? Önskar ni kanske tips och råd kring olika dräneringssystem? Kontakta oss redan idag så hjälper vi er! Vi finns nämligen här för er, från start till mål – oavsett var ert behov börjar och slutar. Kontakta oss idag!

Kilbergs Schakt i Säffle AB


Båtsmansgatan 5 A
652 28 Karlstad

054-220 89 18

[javascript protected email address]

559046-1363


Dränering

Isodrän®


logo-image

Om Oss

Vi förlänger livstiden på er fastighet! På så sätt är en välgjord dränering, en god investering för framtiden. Kontakta oss redan idag! Välkomna.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Kilbergs Schakt i Säffle AB

Org nr: 559046-1363
Båtsmansgatan 5 A
652 28 Karlstad
Tel: 054-220 89 18

Hitta hit