Dränering Värmland

RING OSS - 054-220 89 18

Isodrän®

Är det dags för dränering i Värmland må tro? Vi har lång och gedigen erfarenhet av att både dränera och isolera husgrunder.

Vi vet vad vi pratar om när vi säger att Isodrän håller fukten borta! Isodrän-metoden är nämligen en garant för ett vattentätt resultat när det kommer till dränering i Värmland. En välgjord dränering med Isodrän-metoden är därför en god investering för framtiden. Vad kan vi göra för er? Kontakta oss för att höra mer! 

Dränering i Värmland 

Vi kan inte bara allt om dränering i Värmland, utan är dessutom experter på dränering med Isodrän! Är det dags för dränering? Då finns vi här för er! Kontakta oss för dränering i Värmland, redan idag. Vi utför alla sorters dräneringsarbeten och kan på så sätt bistå med våra specialistkompetenser vid all typ av dränering i Värmland.

Dränering med Isodrän®

Vi utför dränering i Värmland! Vi dränerar dessutom med Isodrän och kan på så sätt även garantera hållbara och fuktsäkra dräneringar i Värmland som förlänger livstiden på ert hus markant.

Vad är Isodrän?

Isodrän är en fuktskyddande och värmeisolerande dräneringsskiva som består av cellplastkulor, så kallade EPS-kulor (Expanderad PolyStyrén). Dessa cellplastkulor har senare gjutits samman med ett egenutvecklat lim till stora Isodrän-skivor. Enkelt uttryckt består skivan alltså av hoplimmade cellplastkulor. Det ska dock tilläggas att det är ett speciellt bindemedel som håller ihop dessa celler, vilket gör att cellplasten varken absorberar fukt eller vatten. Ett alldeles ypperligt alternativ vid dränering i Värmland, med andra ord! 

Isodrän är därmed ett unikt kocept med unika förmågor som effektivt förebygger och löser fuktproblem i alla typer av konstruktioner med markkontakt. Dessa porösa skivor har nämligen förmågan att kombinera dränering, värmeisolering och kapillärbrytande funktion – i en och samma produkt. Inte illa, va? Om ni detta tills trots ännu inte är helt övertygade följer nedan sju listade punkter med Isodräns många fördelar. 

3 fördelar med Isodrän vid dränering i Värmland

  • Effektiv kapillärbrytning
    Isodrän-skivan är porös med en stor porvolym, något som hindrar vatten och fukt från att sugas kapillärt. Med andra ord kan överskottsvattnet inte tränga in i byggnadens väggar utan transporteras istället bort från husgrunden.
  • Bra värmeisolering
    Isodrän har nämligen en värmeisolerande förmåga, något som leder till att både källarvägg och inomhusklimat blir varmare vilket är en viktig del i det totala fuktskyddet, då det är värmeisoleringen som skapar förutsättningarna för detta.
  • Snabb uttorkning
    Isodrän-skivan skyddar både från fukt utifrån och från den kondensfukt som kommer inifrån. Det innebär med andra ord en dubbelsidig uttorkning som gör det möjligt för källarvägen att alltid torka ut. Värmeisoleringen bidrar även den till att påskynda uttorkningen.

Oavsett tjocklek på Isodrän-skiktet fungerar det alltid som både värmeisolering och dränering.

Vi hjälper kunder i hela Värmlandsregionen, med utgångspunkt i Karlstad. Allt för att hjälpa så många som möjligt med dränering i Värmland. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om vad vi kan göra för just er. Välkomna! 

Kilbergs Schakt i Säffle AB


Båtsmansgatan 5 A
652 28 Karlstad

054-220 89 18

[javascript protected email address]

559046-1363


Dränering

Isodrän®


logo-image

Om Oss

Vi förlänger livstiden på er fastighet! På så sätt är en välgjord dränering, en god investering för framtiden. Kontakta oss redan idag! Välkomna.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Kilbergs Schakt i Säffle AB

Org nr: 559046-1363
Båtsmansgatan 5 A
652 28 Karlstad
Tel: 054-220 89 18

Hitta hit